Mateu Batallé

Em dic Mateu Batallé, sóc llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona, Màster Universitari en Publicitat i Relacions públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, he realitzat els Estudis de Doctorat al Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment estic elaborant la tesi doctoral sobre el Protocol i l’etiqueta en l’home per aconseguir ser doctor.

La meva experiència en protocol i relacions institucionals a l’administració pública em portà a aprofundir en els estudis de protocol i la imatge personal.

Realitzo seminaris, conferències i cursos sobre protocol, saber estar i imatge personal per a diferents escoles de negocis, organismes i empreses privades.

Mateu Batallé

Col·laboro a diferents mitjans de comunicació de premsa i ràdio on escric i parlo sobre protocol, bones maneres, moda i tendències en la imatge del vestit.

És una passió, un do, una manera d’entendre la vida la que em motiva a treballar per a les persones, empreses i institucions per a millorar els codis de vestimenta, les bones maneres i organitzar correctament els actes protocol·laris.

Busquem junts què ens cal per a millorar la imatge i l’estil; canviem, provem i treballem per trobar el millor camí. Comprovar la satisfacció d’una persona o organització després d’un bon treball d’imatge i estil, em reconforta plenament. L’elegància és una actitud, però s’ha de saber mantenir-la de forma coherent i equilibrada a la nostra personalitat.

Sí ha arribat fins aquí, potser l’ha encuriosit saber qui sóc i què faig, o potser té motius per a millorar algun aspecte de la seva imatge personal o de l’empresa on treballa. Quan ho desitgi, comencem junts el camí… preparat?