Empreses i institucions

Empreses i institucions

Som un país que tenim jornades laborals de moltes hores, dediquem molt temps a la feina i aquest és el motiu que es realitzin àpats de negocis, celebracions d’oficina, aniversaris, negociacions… Li oferim assessorament per seguir unes bones pautes de protocol i saber estar per aconseguir el seu propòsit comercial i personal.

Un professional és la imatge de l’empresa, un directiu és l’ambaixador de l’organització i li caldrà que els codis del vestir tinguin sintonia amb la imatge de la seva empresa. Li donem les pautes necessàries i li realitzem una auditoria d’imatge.

Està a punt d’organitzar un acte molt important per la seva empresa? No sap com funcionen les pautes del protocol perquè li surti de manera excel·lent? Li organitzem l’oficina de protocol per seguir tots els passos necessaris per aconseguir el seu èxit.

Organització de l’oficina de protocol
Li organitzem el necessari perquè el seu acte d’empresa o institució obtingui l’èxit que busca.

Descripció del servei:

  • Elaboració de la llista de convidats.
  • Targetes d’invitació.
  • Elaboració i organització del material cerimonial: plaques d’inauguració, flors, elements de decoració.
  • Obsequis institucionals i/o empresarials.
Assessoria corporativa per actes públics i privats
Assessorem a l’organització d’actes públics i privats, elaborant un projecte i coordinant les activitats
Auditoria d'imatge
L’assessorem amb la imatge personal i corporativa de la seva empresa o institució. Realitzem el treball de la imatge interna i externa de la seva empresa o institució. L’assessorem amb la seva millora per obtenir  una imatge corporativa coherent.
Uniformes d'empresa
L’ajudem a implamantar i a millorar els uniformes i estilismes a la seva empresa de manera coherent amb la imatge que transmet la seva organització.
Sol·liciti pressupost personalitzat