Benvingut estiu, benvingut polo

Vestir amb polo a l'estiu

Una de les debilitats en peces de vestir per a l’estiu són els polos. És una samarreta de punt amb coll camiser obert. Sempre els recomano tant per home com per dona, especialment els polos de piqué en cotó. També pot escollir polos de lli, amb teixit “tovallola” i de seda però en general s’utilitza molt el de cotó. És una peça que té una capacitat molt alta d’absorció a la humitat per això és molt recomanable per aquesta època. És versàtil i li pot solucionar el dia quan no sàpiga què posar-se. A més, s’ha fixat que no li cal planxar-lo? Si després de rentar-lo el col·loca de manera que no li quedi arrugat, no li caldrà fer-ho. Inverteixi amb aquesta peça, no escatimi. Faci una bona combinació cromàtica. Atreveixi’s amb colors que no acostuma a dur a l’hivern, com un bon pintor canviï la paleta i esculli colors alegres com la mateixa estació demana: rosa, groc, lila, vermell, blanc, blau… Se sorprendrà de la il·luminació que li poden donar els colors que en un primer moment podria pensar que no li queden del tot

Ha passat molt temps d’ençà que René Lacoste va confeccionar el 1933 una camisa, en principi per al seu ús personal per a jugar a tenis i a golf. La seva idea es va convertir en tot un èxit, fins avui. Sabia que el primer polo creat per Lacoste era blanc? La marca estrella és Lacoste, però en tenim d’altres marques com: Tommy Hilfiger, Fred Perry, Ralp Lauren… doni una ullada els polos d’aquesta temporada que ha dissenyat Benetton són divertits i originals. Els polos són peces clàssiques i discretes que li duraran més de tres temporades. Busqui la seva marca, cadascú de nosaltres en tenim una, només ha de tenir paciència per trobar-la. Esculli una bona talla, un bon color i una bona ocasió per dur-lo. No sempre és oportú dur un polo, perquè es considera una peça d’estil casual i esport, però amb la seva habilitat estic segur que sabrà quin és el millor moment.

L’elegància és una de les seves virtuts i a l’estiu no se’n pot oblidar. Samarretes, pantalons i vestits curts, bermudes, mocassins, sandàlies… i polos. Té molt per escollir, però encara que l’estiu ens convida a deixar-nos anar, no abandoni l’elegància. Després del treball que haurà anat fent durant tot l’hivern, sabria greu que se n’anés de vacances sense ella.

Bon estiu!

Imatge extreta de: LACOSTE, BENETTON, i FRED PERRY