Avís legal

Informació general

El lloc web www.mateubatalle.com és propietat de Mateu Batallé amb NIF 77913917Z.

Pot posar-se en contacte amb Mateu Batallé a través de l’e-mail: info@mateubatalle.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de Mateu Batallé o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Mateu Batallé.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Mateu Batallé amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se a info@mateubatalle.com

Limitacions o exclusions de responsabilitat

Mateu Batallé no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

Mateu Batallé no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.