Agafi el jersei !

Jerseis de punt

Setembre té aquelles setmanes que no fa calor ni tampoc fred, un bon moment per començar a treure els jerseis primets, aquells que tenim de punt. Sempre recomano que en tingui més d’un i de diferents colors. Recordi que la cromàtica del color és important per donar llum al seu rostre. Alguna vegada s’ha fixat amb els seus coneguts, que quan s’atreveixen a canviar els colors més habituals de la seva paleta, i escullen els més adequats, canvien notablement? Faci la prova, busqui els seus colors, tindrà feina en fer-ho, però estic segur que es sorprendrà del resultat.

Els italians són brillants en saber dur els jerseis de punt, moltes vegades, substitueixen aquests jerseis enlloc de dur una camisa i es posen una jaqueta d’esport. És una bona opció perquè en faci la prova. Li pot donar un bon resultat.

A banda de saber escollir el seu color, a l’hora de comprar jerseis ha de comprovar quins són els tipus de coll que li afavoreixen més. El jersei de coll de pic realça la figura i té l’opció de fer sortir el coll de la camisa. El jersei de coll rodó no queda bé a tothom. En aquest cas, el coll de la camisa no s’haurà de veure. Els jerseis de coll alt són molt elegants però guardi-se’l per l’hivern. El jersei sense mànigues és un bon substitut de l’armilla. Molts homes consideren aquesta peça massa formal però la recomano perquè dóna aquell toc que marca la diferencia. La jaqueta de punt té molts adeptes perquè es pot descordar si fa calor,  fàcil de treure i posar i porta butxaques. Sempre que es tregui el jersei que hi hagi una bona camisa o samarreta al darrere. Mai sap quan se l’haurà de treure.

En algun moment el jersei pot ser el seu aliat. El pot dur a la mà, agafat per un extrem per donar-li seguretat. Depèn de quins instants són bons per prestar-li a algú si té més fred i si la seva estratègia seductora li ho requereix, se’l pot deixar a casa on l’han convidat per tornar-vos a retrobar.  Si ho fa, recordi que es fixaran amb la marca del jersei i la seva olor. Ja sap què ha de fer: que hi hagin impregnades unes gotes del seu perfum i mirar que no estigui foradat per enlloc, la resta serà cosa del destí.

Imatge extretes de: FRED PERRY, SPRINGFIELD i BURBERRY