Formació

Mateu Batallé formació, conferències, cursos i seminaris

A vegades es té tanta feina que no es troba el temps suficient per actualitzar-se en qüestions de treball o personal.

Existeixen eines que poden ajudar a créixer. Cal fixar objectius per seguir endavant.

S’han dissenyat diferents programes de formació dedicats a la imatge personal, el protocol empresarial i l’atenció al client, per actualitzar-se, reciclar-se o descobrir les noves tendències i seguir millorant.

Atenció al client
Aquest curs té l’objectiu d’oferir les pautes necessàries per atendre el client de l’organització de manera professional i coherent amb la imatge de l’empresa o institució.
DESCRIPCIÓ DEL CURS
La imatge personal
La nostra imatge personal és la nostra carta de presentació. Aquest seminari serveix per descobrir si transmetem una imatge coherent i atractiva i què ens cal per a millorar-la.
DESCRIPCIÓ DEL CURS
Netetiqueta: el correu electrònic i les xarxes socials
Aquest seminari pretén que els participants puguin moure’s amb naturalitat i correcció en les seves comunicacions digitals.
DESCRIPCIÓ DEL CURS
Protocol empresarial
Aquest seminari és conèixer els principis bàsics del protocol a l’empresa. Es mostrarà com presentar l’empresa a diferents grups socials: mitjans de comunicació, entitats i organitzacions, públic intern i extern com cal interaccionar en cadascún per tal que un dinar d’empresa, una roda de premsa, una reunió de treball assoleixi l’èxit.
DESCRIPCIÓ DEL CURS